About

 Echt vakwerk vind je bij de liefhebber. Vincent. Al vanaf het moment dat zijn vader een oude Buick kocht bij een lokale BMW-dealer, was hij wildenthousiast over Amerikaanse auto’s en Jeep in het bijzonder. Vincent is geschoold aan het IVA in Driebergen, maar te creatief voor een bestaan als standaard autoverkoper. Americars is in 1997 uit liefde geboren en een jaar later uitgebreid met de kennis, kunde en begeestering van Wil.

De Jeep specialist van Nederland

Americars staat voor de inkoop, aanpassing, onderhoud en verkoop van Jeeps. We zijn uitgegroeid tot de Jeep specialist van Nederland. Daar zijn we trots op. In onze showroom staan altijd veel Jeeps. In de regel zonder deuren, want zo vinden we ze de beste uitstraling hebben.

We kunnen we blijven vertellen over onze Jeeps, maar zelf kijken werkt altijd beter. Hier of anders in onze ‘echte’ showroom. Onder het genot van een kopje koffie. Zie je de Jeep van je dromen hier? Bel of mail even en we regelen dat je hem een keer meeneemt voor een proefrit. Die ene rit die je bewijst dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestaat.

Ben je verkocht?

Dan vertellen we je meteen alles over onze garanties en financieringsmogelijkheden. Zo weet je dat je Jeep geen miskoop wordt.

Een Jeep moet je voelen. Dat doe je natuurlijk gewoon zelf, bij Americars. Maak een afspraak of kom gewoon naar ons toe!