Voorraad

Americars ís tweedehands Jeeps. Veel moeilijker hoeven we het niet te maken. Americars uit Kaatsheuvel heeft de Jeep occasion die jij zoekt. Of we maken hem precies zoals je hem in gedachten hebt.

Doen we niet moeilijk over. Iedere Jeep is een project waar we trots op willen zijn.
Jeep is je beste vriend. De auto die je niet in de steek laat. What you see is what you get. Geen gelul, maar gewoon een robuuste machine. De Wrangler en CJ voelen zich thuis op de weg en in de blubber. Het ultieme gevoel van vrijheid, voor mensen met op zijn minst een klein beetje ‘Born to be wild.’ Je eigen tweedehands Jeep?

 

We hebben er altijd veel op voorraad. Bekijk ze hier.

Verkocht

Ze zijn inmiddels de deur uit, maar toch laten we ze nog even zien. Dan krijg je een indruk van de Jeeps waarmee Americars anderen de American way of driving heeft gegeven.

« van 2 »

Services

Over Vincent Leytens

 Echt vakwerk vind je bij de liefhebber. Vincent. Al vanaf het moment dat zijn vader een oude Buick kocht bij een lokale BMW-dealer, was hij wildenthousiast over Amerikaanse auto’s en Jeep in het bijzonder. Vincent is geschoold aan het IVA in Driebergen, maar te creatief voor een bestaan als standaard autoverkoper. Americars is in 1997 uit liefde geboren en een jaar later uitgebreid met de kennis, kunde en begeestering van Wil.

De Jeep specialist van Nederland

Americars staat voor de inkoop, aanpassing, onderhoud en verkoop van Jeeps. We zijn uitgegroeid tot de Jeep specialist van Nederland. Daar zijn we trots op. In onze showroom staan altijd veel Jeeps. In de regel zonder deuren, want zo vinden we ze de beste uitstraling hebben.

We kunnen we blijven vertellen over onze Jeeps, maar zelf kijken werkt altijd beter. Hier of anders in onze ‘echte’ showroom. Onder het genot van een kopje koffie. Zie je de Jeep van je dromen hier? Bel of mail even en we regelen dat je hem een keer meeneemt voor een proefrit. Die ene rit die je bewijst dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestaat.

Ben je verkocht?

Dan vertellen we je meteen alles over onze garanties en financieringsmogelijkheden. Zo weet je dat je Jeep geen miskoop wordt.

Een Jeep moet je voelen. Dat doe je natuurlijk gewoon zelf, bij Americars. Maak een afspraak of kom gewoon naar ons toe!

Contact

Vincent Leytens USA Cars

Noorsestraat 10, 5171 PP Kaatsheuvel

Een Jeep moet je voelen. Dat doe je natuurlijk gewoon zelf, bij Americars. Maak een afspraak of kom gewoon naar ons toe. We vertellen je graag alles over de Jeeps die we hebben. Of jij vertelt ons wat je zoekt en wij vinden het vervolgens voor je.

Het begint allemaal met dat ene eerste bezoek.
Bellen kan naar 0416-280744 of 06-54952391.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Openingstijden

  Hieronder vindt u onze openingstijden. U kunt ons ten alle tijde telefonisch bereiken, buiten openingstijden of in de avonduren. Maar nog beter; kom eens langs!

  Wij werken op afspraak.

  Bellen kan naar 0416-280744 of 06-54952391.